Ro - limba romana De - deutsch En - Engleza
Traduceri / interpretari din / in limba germana, autorizate de Ministerul Justitiei. Ghid turistic national / interpret limba germana.
www.traducere-germana.ro

 

" GERMANA FARA PROFESOR "

..... Prezentul curs se adreseaza cititorilor adulti si tineri care vor sa invete individual limba germana. Cursul incearca sa cuprinda aspectele de baza ale morfosintaxei germane, pentru a se putea deprinde capacitatea de exprimare intr-o limba de circulatie internationala.

  PUBLICATII IN CURS DE APARITIE
 

 

Preţul unei traduceri se stabileşte pe pagină ( 2000 caractere cu spaţii).

Preţurile pot varia între 15-20 RON şi sunt negociabile în funcţie de dificultatea traducerii, de numărul de pagini, de timpul în care doriţi ca traducerea să vă fie înapoiată. În cazul unei colaborări, preţul se stabileşte împreună cu clientul, pentru a fi avantajos ambelor părţi.

Dacă doriţi o estimare a traducerii dumneavoastră atunci nu ezitaţi să ne contactaţi. În mesajul dumneavoastră vă rugăm să aveţi în vedere următoarele aspecte:

  • domeniul de specialitate
  • o scurtă descriere a proiectului ( dacă e posibil o pagină din materialul pe care-l aveţi de tradus)
  • numărul de pagini
  • timpul în care doriţi ca traducerea să vă fie înapoiată
  • date de contact.

Preţul unei interpretări poate varia şi se percepe pe oră. În cazul interpretărilor notariale preţul este de 100 RON/oră. Dacă doriţi interpretare pe durata a mai multor zile, preţul este negociabil şi se stabileşte împreună cu clientul. În cazul interpretării din diferite domenii de specialitate, clientul este rugat să ne trimită cât mai multe detalii despre cererea sa (domeniul de specialitate, tipul interpretării: şedinţă, conferinţă, durată, terminologie, etc.) pentru a veni în ajutorul interpretului, pentru a se efectua o interpretare corectă, de specialitate şi pentru a corespunde cerinţelor clientului.

 

 

Apeleaza prin Tahoo Messenger
Yahoo Messenger status

HOME PAGE - PREZENTARE - SERVICII - AVANTAJE - CLIENTI - PRETURI - CONTACT

 

Toate drepturile rezervate @ 2006 - Corina Dragomir

contact wembaster